sorlig människa



Det är sorligt. Sorligt att så många i dagsläget ändrar sig så lätt för omgivningen. Ändrar sig så lätt för andra. Påverkas så fruktansvärt lätt. Det är jävligt sorligt. Men så är det väl, man blir som man umgås. Fast det är en femma, och en annan femma att ändra sig för att vilja umgås med andra, eller vissa speciella andra. Det är sorligt. Men så länge man själv mår bra är det ej sorligt. Men hur ofta gör man det? Huvudsaken, det som gör en nöjd. Det som får en till att verkligen känna sig lättad/lugn är att vara sig själv. Inga krav, var den du är, den du vill vara. Men det är dock ej lätt. Iaf inte för alla, vissa som är beroende av vad andra tycker och tänker. Alla bryr vi oss till en viss del, vissa mer andra mindre, andra allt för mycket. Men som Oscar Wilde sade en gång, "var dig själv alla andra är redan upptagna"  Lägg det på minnet. Att få inspiration är ej samma sak som att efterlikna. Att vara ej samma sak som att försöka vara. Man är ett offer för sina egna tankar.


vakna om



När man vaknar om efter att man somnat. När man längtar, drömmer efter att få blunda ögonen och sova. När ögonlocken blir tyngre och tyngre, så tunga att man omöjligtvis kan hålla de öppna längre. Man måste blunda, men man vill inte. Finns det någonting som är omöjligt? Det är ngt intressant. När omgivningen bjuder på vila. När omgivningen bjuder på ljuvlig musik, musik som vill ta en till en annan värld. Som sakta drar med sig en. Medan man kämpar för att stanna kvar. Stanna, bara en stund till. Snart min vän, snart, snart får du lov att blunda, och vila. Vila i frid, vad innebär det egentligen? Vila i frid, talade med en vän om det.



fume





Godmorgon, vaknar av att storesyran kryper in i sängen med Lex. Lovely. Ligger och degar och snackar massa skit. Läser lite psykologi (förhör henne på hennes tenta) Nu skall vi upp och käka och fixa till oss för utgång.


trötter



Fasiken (!) vad trött jag är, benen värker och jag vill enbart sova. Är även hungrig, men är för trött för att resa mig. Hittade dock ett packet lindt lindor choklad på sängen som min bryyyysha lämnat, hittade en pulig bit i den, hä. Men kom nu på att jag ej har ngt täcke i mitt rum(?) Måste alltså gå upp och gå och hämta ett. Jag vet feta i-landsproblem vi har. Ja jävligt många av oss. Ibland är det dock fett skönt och fett exklusivt znobbigt. Absolut inte för att jag er en znobb, men aja.
Vilken jäävla händelserik kväll, hemvägen var nog mest konstig, har nog aldrig träffat så konstiga människor. bland annat en fett lack brud, en rasist, en spansk som bara "At least I fucked one, that's kind of enough or good for one night" TR3BLigt för dig?????? Man oooooook king?


remember when I used to let you sleep on my couch




You copied my style
I'll tell you to ya face you aint shit but a faker

 


ooooooohyea



Nu är min kära älskade lovely syster, Kamila, hemkommen från Örebro!!!!!! Skall kolla barnfilm med henne och familjen samt vår katt nu och gôdis, fettttttt. Och ikväll skall man klä ut sig scary, har ngra idéer, men skitsamma är sista sekunden brud, fixar det. Skönt som satan att ha syrran hemma, för snack. Haj


some of them whant to use you






blöblöblbölbö



Kändes som att jag hade koll på mitt historia prov, men nu känns det lite tvärtom, FML. NEjjjjjjjjjjj nu skall jag ta dte lugnt och ta det som det kommer. Cause everything gonna be alright??


The sound of the rain




Klockans tickande och regnets ljud, det är vad som omger mig.


höstlov



Fasiken vad jag längtar till höstlov, då skall jag göra allt jag inte hunnit göra, allt jag älskar att göra under hösten. Och fixa om mitt rum, som nu målas h3h3, kaos färg. Det regnar ute och det är skönt, ljudet! Men nu skall jag återigen sjunka i min historabok och feodalism, fotntid, antiken, medeltiden, wihow!


Vi vet ingenting



jag skrev ett inlägg nyss, eller en stund sen. Det var bra. fett bra, nu orkar jag inte skriva om det. Så då skriver jag ingenting, så var är det för mening med detta inlägget? Det vet vi inte. Lika lite osm vi vet vad meningen med livet är. Vi vet ingenting, var vet vi? Hur vet du vem du är? Det vet vi inte. Hur vet du hur livet uppkom egentligen? Det vet vi inte. Hur vet du att du känner ngn? Det vet vi inte. Hur vet ud att du är kär? Det vet vi inte. Varför heter ett träd träd? Det vet vi inte. Hur gammal kommer du att bli? Det vet vi inte. Hur kommer din framtid att se ut? Det vet vi inte. Hur vet vi om det finns en annan värld? Det vet vi inte. Hur vet vi att spöken existerar? Det vet vi inte. Hur vet vi vem som egentligen är ond? Det vet vi inte. Vem har bestämmt att en stol skall vara en stol? Det vet vi inte. Vem säger att en religon är den rätta? Det vet vi inte. Vem säger att skolan är det rätta i ditt liv? Det vet vi inte. Vem styr ditt liv? Det vet vi inte. ALLTSÅ VET VI INGENTING.



jag vill zzZzzova




Vill sova, gräva ner mig, sova ännu mer. sova sova sova sova och aldrig vakna. Vill inte vara social idag, vill inte prata med människor, vill döda de. Vill zooooova!


luktar, liknar och känns som höst.





Well, do man känner zig lite extra znygg!!! Bombasticcc, fick världens höstkänzla och jag älskar det mer än något annat. Vi hade lång håla, så vi stack till zmålans och klottrade? Kändes lit3 cuult! Blanden är fallna och allt är så jäkla fint, älskar kylan när man sedan kommer in i värmen för en kopp kaffe! Nu har jag en kopp kaffe och skall tränga in massa historia i huvudet mitt. Haj!



Rihanna doez it




Katz lade upp denna på sin blogg och ja, videon är störtskön!


Lite kvällz



Bland det viktigaste i livet är att kunna vara själv själv, att våga vara sig själv. Det skönaste i livet är att inte alltid behöva bry sig om vad andra tycker, Ja jag vet man bryr sig alltid lite. Men det finns en gräns, självfallet skall man ibland eller bry sig lite men aldrig ändra sig, så vidan man inte sårar ngn osvosv. Ser hur tillgjort mycket är, hur många försöker och försöker, ändrar sig så jävla ofta för andra. Det är sorligt, det är osäkerhet, även status och fräl igen. Men säger då att man aldrig får någon lugn och ro. För vem skall du efterlikna härsnäst? Vem blir ditt nya offer? Den du nu försöker vara? När du tagit så mycket från någon annan. Utnyttjat och sen när du väl fått det lämnat? Vem är ditt nästa offer? Som tror att du vill henne/honom väl, som finns där. Om det är så sorligt att se på, då undrar jag verkligen hur sorligt det inte är att vara i den sitsen?



you tuck me in just like a child now










café et historie



Med kaffe och mat skall jag sätta mig ned och plugga historia i några timmar. Jag vet det är lördag, men I got to do what I got to do. Har även varit vaken sedan 8, what a good girl i've been!


zpelning







Zuppzuppppp???? Nu skall jag fräscha upp mig zeeeen zpringa iväg till Kevinz azûm zpelning!! Har mizzat de varje gång, men denna gång skall jag banne mig ta mig i kragen! H3h3 den kragen, hehehahahohohähä. Nu lyzznar jag på muzik. bilderna er zåklart från zkolan idag.



"igår var jag högst upp imorgon är jag nedanför"




Jävligt klockrent citat. Jag vet inte, har nog världens mest humörsvägningar!!!!! HElt jävla sjukt. Ena stunden är jag glad andra nere, nästa damp. Känns lite osm att jag har damp väldigt ofta, och jäääävlar vilket kort stubin jag har haha. Speciellt i kön för att slänga maten, eller när någon j'vligt långsam (exkludderat gamlingar) då blir jag jävlar arg snabbt, snabba på häcken tack? Haha.. Eller i klassrummet kan jag skrika ut HÅLLKÄFTEN när alla snackar, men inget tar priset som n'r vi var på bio och det var ett sorligt slut (observera slutet och sorligt) och folk tisslar skrattar och jag vet inte vad. Då får jag damp och vänder mig om, sitter längst fram och skriker i hela salongen "HÅÅÅÅÅÅÅLLKÄFTEN DET ÄR FAN SLUTET AV FILMEN?!?!?! HALLÅÅ!" och ja, mitt dampliv. inte ens en procent av det. MEn det är väl så det är, man är uppe och nere, jag borde nog börja behärska mig lite mer.... h3h3h3h3h3hh3h3h3h3h3h3h3hh3h3h3h


I'm r00llliin




They zeeee me rollin, th33333y hat3nnnnnnn
patrollin and trynaaa c4tch m3 ridin dirtyy
my musiCc sooo loud I'm smanging
th3yy hopin' that they gone ctach me ridin dirty
tryna catch me ridin dirtyyyyyyyyyy




klockren





Hej allihopa.
Hej, hej, hallå!
Hej, goddag, tack, goddag, hej, goddag.
Hur är läget?
Jo, tack...
Såhär är det,
att ännu en gång står vi inför samma gamla problem som vanligt.
Dom har fan blivit stora, och dom var pyttesmå.
Och jag vet som vanligt inte hur vi ska lösa dem
eller komma över dem här sakerna som står mellan oss och total lycka.
Men...
Vad jag tror är att om vi skiter i det och inte gör ett piss,
så kommer nog tiden att lösa hela grejen,
för tiden har en sån magisk effekt på oss.
Mañana mañana, eller manana manana som vi säger.
Skjut på det, skjut på det, skjut på det.

- Timbuktu




.



YOU'RE SO GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY



fuckk



Nu var det droppen är så jävla förbannad......
vill abara spola bort tiden, åka lång lång lång bort, långt härifrån och aldrig aldrig aldrig mer komma itllbaka, räcka långfingret till alla!!!!!!!!!!!  precis osm jag gjorde till de tre snubbarna som cyklade förbi mig för ngn minut sen. när slutade jag, eller började jag, med allt detta skit.



...



och så gjorde det inte det.....


punkt


lit33 buzhitttttt



Zitter på matten, har preciz haft franzka prov!!!!! och har en lyckoruzzzZzz igen! Tänkte dela med mig utav det. Förzöka zprida min gläde när jag väl har det... h3h3. Jag vet dock inte vilka ni är, iaf inte alla. MeeNn det zpelar ingen roll. Vet inte varför jag får zådana ruzZzz (känns som man skall skola med ZzZZZzzz) Ahhh nej jag har zovit, fyffan vad jag har zovit, lade mig halv 11 och vaknade klokcan halv 9, l0v3ly, hann med buzzen zom jag planerat! Nu zitter jag längst fram och zjunger högt och alla hatar väl mig, men det bryr jag mig inte om för jag KÄNNER MUZIKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zka eta om 9 minutos vad jag längt4aaaaar.


maintenaint je vais faire mes devoirs



Bonjour!!!!! Känndes jävligt skönt att cykla hem idag, det bara spreds glädje i hela min kropp. Och GUD vad längesedan det kändes så. Sitter hemma klockan är 13:52 och jääääävlar tidigast på länge! Jävlans, vet inte vad det var för känsla, hoppas de håller i sig. Men nu skall jag plugga francais, parceque nous avons une grande teste demain. Jaaaaaaaaaaa........ haj
- dock lite dmap på att jag igen vaknade 20 minuter innan idrotten, cyklade som ett djur till idrotten för att märka att vi hade en vikariee(som jobbar på skolan) världens konstigase man eller?1?! Helt jävla störd, kunde inte hålla mig för skrattt, fyfan! allafallll det är en helt annan femma, eller inte riktigt aja men han tog närvaron iSLUTET av lektionen, meeeh? Jag hade kunnat chillaaaaaaaxat. Aja, happ hej!


Nanna Johansson



 



Har jämställdsmöte i skolan, vi läser och tecknar serier!!Denna är klockren




No you don't know what it's like to be like me


Do you ever want to run away? do you lock yourself in your room? with the radio on turned up so loud, that no one hears you screaming? are you stuck inside a world you hate? are you sick of everyone around, with their big fake smiles and stupid lies, while deep inside you're bleeding?

Well wecome to my life, welcome.







Never Let Me Go




Avslutar dagen med en underbar låt från en fin film vi tittade på med klassen idag på bio. Av Rachel Portman och filmen heter Never Let Me Go. GodNatt!!


något nytt, skön känsla..



Idag gjorde jag något jag aldrig gjort förr,
idag gjorde jag något mitt jag "innan" aldrig skulle klara av. Något jag hade haft ångest för, mått dåligt och aldrig tänka mig göra. Jag lade mig runt halv 2 på natten efter ett långt telefonsamtal. NEJ det var inte det jag menade. Jag kommer till saken vänta. Och så vaknar jag tjugo minuter innan jag börjar, och jag måste ta bussen, skolan ligger nere i stan, eller cykla men det ösregnade och hittade ej mitt busskort. Då föreslog mamma att jag skulle gå och sova och sjukanmäla mig idag (?) Vilken mamma säger det? Haha, min! Iallafall, jag kände att det var jävligt fail av mig och ville inte springa in efter halva lektionen medtanke på att det var globala profilen/ hållbarutveckling och den har vi tillsammans med ettor, tvåor och treor på både Spyken och Katte och jag kommer ofta sent! (Jävla skit jag, cp) Så jag gick och la mig i vardagsrummet och sov en extra timme och stack på min andra lektion. Mitt första (? tror jag iaf) skolk!!!!!!!  och det som är ännu bättre kommer nu, jag har inte ångest över det, utan tvärtom mår faktiskt relativt bra över det. Skönt att få sova, nu kan jag plugga och vara pigg... h3h3h3 vilken stygg brutta. OCh nej jag tänker inte göra om det, nej tänker inte starta med det, men idag kännde jag VERKLIGEN inte för det. Och det har alltid stoppat mig innan men idag var det annorlunda hahaha.
Lite stolt över mig själv!! Är jag inte konstig? Det brukar vara tvärtom... men jag är jag och andra är andra. Alla har man egna mål och nej mitt mål är inte tat skolka, men att inte alltid ha ångest över beslut! typ..
Nu luktar det mat i hela huset och magen säger kurrrrrrr, dags för att käka?



The Notebook












Skriver en uppsatts/skall även hålla en redovinsnng på engelskan om denna underbara bok som även finns som film. Watch it, if you haven't!


don't leave me alone, or please do it.





 




i want the world to stop



Vilka händelserika/konstiga dagar jag har haft....
Kattie sov hos mig, vi stack till Zeinab pluggade hela dagen/natten
mobilen var avstängd,
mamma fick inte tag på mig,
hon var rädd/oroliga/arg
klockan var trotts över ett på natten
och det var söndag
var utelåst
var arg
hade damp
var irriterad
idag ingen sömn.
irriterad som fasen på människan
egoistiska, och omedvetna helt och hållet.
Det är inte världen som är äcklig, utan människorna i den
vi människor förstör denna värld....
Borde nog lugna ner mig, ta en kaffekopp och mat!
och musik, tänk en värld utan musik?
Fyffarao.


bruno pietres







lovely






Valerie + kaffe





Nyvaken, en kopp kaffe och Amy Winehouse, livet är fint!



natt



okkkkkkkk jag ljög lite granna i det förra inlägget..... jag gick aldrig och lade mig, fastnade vid datorn och Muzzic,
lyssnar på gamla låtar från barndommen real heavy shit! Katten har i allafall somnat bredvid mina fötter, är lite avizzzzzzz... vilket inlägg detta blir, känns som jag svävar lite på moln, fan vad gal33333t. äscj.

Är för trött för att orka ta initativet till att sova. Hur sjukt låter inte det? Dock sant...


jag vet inte




Vet inte varför men den är fett najz.. h3h3. Jag hade planerat att sova tidigt ikväll men ack nej. Stack till en poolare som fyllde 18år idag, lokalfezt. Drack inget förutom kaffe på förfesten medan alla strotzade runt med vin, öl, cider vodka och allt ungdommar kan hitta idag. Men det hindrade mig dock inte från att ja... ajjjjj godnattt



Smokey Taboo

 

They call her smokey taboo
I got your name tattooed
High like a helium balloon
Midnight to noon
I’m a desert child 


And mountains make me nauseous
I like to look up wild at an infinite sky
Twinkling with diamonds
It’s true I get depressed in fancy hotel rooms
Undressed with nothing to flaunt but my loneliness
Thinking of the night song of your hair
Premature as evening falls
It calls to me
Interrupted by the sirens in the street


ledig tjej studerar


Är ledig idag, eller ja 3lektioner inställda så matteläraren var snäll och ställde in sin med. Fast har dock varit i skolan, man kunde gå på mattelektionen och då kände jag för att göra det! Så nu har det pluggats matte och sitter i stadsbiblioteket och pluggar franska. happpppp haj!!




.








Jag ger dig min morgon




Underbar låt, valde 'håkans version denna gång.


huvudvärk



Huvudvärk kan bland annat utlösas av spänningar, till exempel för att man gnisslar tänder eller biter ihop käkarna när man sover. Den kan också orsakas av förkylning, hormonsvängningar, sömnbrist, alkohol, rökning samt av för mycket kaffe, te eller läkemedel som innehåller koffein. Huvudvärken kan också ha psykologiska orsaker, till exempel ängslan, oro eller depression.


Förebygga huvudvärk

  • Det är viktigt att äta näringsriktigt och regelbundet, och att få tillräckligt mycket sömn.
  • Det är viktigt att dricka tillräckligt, gärna vatten. Det är särskilt viktigt om du har druckit alkohol.
  • Ha bra belysning när du läser och arbetar.



Behandling vid huvudvärk

Läkemedel

När du har tillfälligt ont i huvudet fungerar vanliga receptfria värktabletter bra.

Om du däremot har återkommande spänningshuvudvärk är värktabletter inte bra. De lindrar värken, men eftersom spänningen är kvar kommer smärtan tillbaka så snart läkemedlet slutat verka. Du kan kontakta en sjukgymnast för att få bra avslappningsövningar.



trötter, på alla olika sätt



Känner att jag börjat bli en trötter. Är städnigt trött, har ständigt huvudvärk, vill slockna så fort jag kommer hem efter skolan, men tvingar mig till att vara vaken, vilket leder till att jag har extrem huvudvärk. Som även leder till att jag blir sjukt irriterad och nedstämd lätt. Men så är det. Man har sina dåliga dagar. Alla har sina dåliga dagar... Just nu är jag för trött för att dela med mig utav det sjukt intressanta som hände på mejeriet. Är nog allmänt trött. Trött på allt, samma gamla visa, eller det är det ju inte, händer massor, nog allt för mycket. Men det här med vem som har status och fräl? Common, människa som människa, döm efter individen. Samtidigt hur djupt man kan såra andra... fyffan, jag blir så himla äcklad av världen och tanken av människor. Även fast jag har fina människor osm gör mig glad så är det inget påhopppp på de utan människan i allmänhet. Usch jag skall ynna mig lite extra nu eftersom vi inte har ngn skola imorgon, sätta på en jävligt bra film och äta mig tjock

fuckoff



fuckfuuuuuuuuuuuck fuckingfuckfuckufkcufkcuk sjdkagsdag
FUCK YOU and YOU and YOU and you and you and her, us, them and him
oooooooooooooooooookkkkkk fuck alla.
speciellt miiiiiiiigggggggggggggggggggg,
hade jag haft hjärta till att döda, hade jag gjort det. Men mitt hjärta är för svagt.



if you are what you say you are








Lägger inte ofta ut bilder på mig själv, ack. Nu blev det dock några. Från igår i skolan då vi höll på med vårat projektarbete som skall hållas imorgon på mejeriet. Igår var den första dagen jag bestämde mig för att ta cykeln till skolan, påvägen hem ösregnar det. Men det var skönt, var genomblöt då jag kom hem.. Nu måste jag klippa göra färdigt filmen fast helst vill jag sova.


två fett mäktiga sådana








true





Good-morning




Goodmorning yes I woke up now, with one cup of coffe I'll settle down and do my homework.


Till alla, till er, till tjejer, killar, bådadera




Den känner många igen. Många, allt för många har detta problem. Ogillar något med sig själv. Så är det. Alla ogillar något med sig själv och så lär det alltid bli. Ingen är perfekt, ingen kommer att bli det. Det gäller att börja gilla sig för den man är. Vem har sagt att man måste se ut på ett visst sätt? Enbart för att någon tycker att du är ful betyder det inte att någon annan inte tycker att du är snygg. Eller ens att du är ful. Mår du dåligt utav ditt utseende som du ej kan förändra? Skriv ner allt fint om dig, som du kan ta upp och titta på för att få upp självkänslan/förtroendet. Gillar du inte din vikt? Ogillar du din lathet? Se till att ändra det. Sitt inte och klaga för att ingen kan tvinga dig till någonting, det är DITT eget beslut och enbart ditt. Om du inte har med dig din vilja kommer du aldrig, aldrig någonsin att lyckas! Så är det, men har du din vilja har du motivation och du kommer du att lyckas! Det absolut bästa sättet är att sätta ett mål, så här vill jag se ut (kanske en bild) och förklaringar till varför du vill nå det, hur det skulle kännas. Så varje gång du är lat och inte orkar/vill ge upp. Ta fram det, få upp motivationen. Vad väntar du på? Sluta klaga på något du KAN förändra, det är det värsta. Det du kan välja, det som är ditt beslut, det bestämmer du över. Det handlar inte om att äta mindre (För de som har problem med vikt) utan att äta rätt, exkludera allt det onyttiga? Plåga inte dig själv, Börja nu!

-
Säger absolut inte att jag är perfekt, jag är en utav dem.


.








kommentar

 




Väckarklocka



En riktig otrolig väckarklocka idag! En nyttig sådan för mig. Vad hände? Var försvann egentligen min motivation? Nu är den tillbaka, hejhopp nu är jag igång igen! Ibland krävs det verkligen att man når botten för att kunna komma till toppen. Hemsk känsla men nyttig. Vilken klocka som ringde i mig, tjöt och tjöt. HALLÅ??? När skall du vakna, detta är ej du....
Nu!
Nu har jga vaknat
Dags att ta mig i kragen igen!
Gör det du med! Ta tag i allt du vill, gör något utav ditt liv. Vi lever en gång, få dig själv till att må bra. Gör allt som får dig till att skratta och le, spendera tid med de människor du trivs. Vi har så många fina i livet men ändå ger vi mest plats och lägger ner mest energi på de som får oss till att må dåligt.
Och Prioritera
ge dig tid, tid till skola, umgänge, njutning. Allt.



The Notebook



Allie yells
“Stay with you? What for? Look at us, we're already fightin'.”
Noah replies
 “Well that's what we do, we fight... You tell me when I am being an arrogant son of a bitch and I tell you when you are a pain in the ass. Which you are, 99% of the time. I'm not afraid to hurt your feelings. You have like a 2 second rebound rate, then you're back doing the next pain-in-the-ass thing.”

- The notebook



fuck








ldsg



Grrrhsjfhjdakghsgfaysfgsdgjfksd-gjdfgdhjtohölthkldsjgkdfg                                    adälfgjdkhgdjkfhgjdhg.         sdlgjdkfg...... gsdhgdhglsgiudgrlsjapgödhärthjporyhjöldf!!!!!!!!!!!!!!                   fh! öseljslkjsödgksdfösd,vn dhgodökfvcdknfhvdflkvnfjkvkfvf........ sdghslkgsdlöjsdfjsgherioghdskjsagfahgdafölm ???????????
???

(´pågår i mig just nu)



förfest, inspark, snuten



Vad skall man säga, klockan är 15.04 och jag är hemkommen från Mariamm vi var ett par som däckade hos henne, vilket har gett ett resultat på noll sömn, vaknade alldeles för tidigt runt 8 för att lagt med någon timme innan. Spyken hade sin inspark igår och ja... Kan inte skriva så mycket om det. Hahaha, galet. Var själv utklädd till Rebecca Black ( Ni vet It's Friday friday... förstår om alla ej vet) Det slutade väl med att polisen kom, som vanligt, någon hade druckigt för mycket och deras föräldrar ringt snuten, så drabbas cirka 200pers för det. Aja, idag fyller om polare år. Och nu skall jag lsuta skriva och äta hej.



RSS 2.0