you will find that something










Dancing in the moonlight, everybody's feeling warm and bright it's such a fine and natural sight

har dansat runt ensam i huset med hög musik, sen lagade syrran mat och vi har snackat och skrattat åt roliga klipp. Nu skall jag börja studera.

sjukanmälan kan vara mer än bara så

Vaknade runt sju, och ändra fram till klokcan tolv, hela fem timmar, har jad lidit, gråtit, skrikigt, inte haft någon levnadslust. Och ja det hör ihop med mitt förrförra inlägg, där känslorna kommer fram bättre. Nu har jag spenderat cirka två timmar i duschen, som vanligt avslutades det att jag somnat i en obehaglig ställning utan vatten. Men  vaknade dock upp av att smärtan blivit mindre, hoppas de håller i sig nu. Undrar när denna smärta skall försvinna?Väntar på att denna smärtan skall upphöra. Nu mår jag relativt fint, hoppar runt i enbart tröja och känner mig jättre fräsch och lyssnar på gamla godingar, med tända ljus och skall snart sätta mig och studera. Wow vad humöret kan ändra, men det lär nog inte hålla i sig...

ånger

Ångra aldrig det du gjort, för oftast har du velat göra det, har du njutit av det, skapat minnen eller åtminstonde lärt dig utav det. Ångra det du aldrig gjorde istället. För det gav dig varken kunskap eller minnen. Enbart tankar som om jag bara hade gjort det, om jag ändå gjorde det...

PAIN


"Att vakna upp utav en extrem smärta, olindrig smärta. En smärta som tär. Som om någon krypit in i din krop drar din midja åt höger, åt vänster, framåt och bakåt samtidigt. Drar och drar, hårdare och hårdare. Hur mycket du än vrider och vänder dig hjälper inget. Ingenting kan få bort känslan. Du blundar smärtsamt drar dig i sängen, försöker få ett blund, en liten stund till. Hur högt, hur mycket du än skriker hjälper inget. Du lyckas dra dig upp ur sängen, springer in till badrummet. Blir sittandes där i några timmar, med musik i öronen och vet inte vad du ska ta dig till. Hur får man bort denna oerhörda smärta. Nej, för det går inte. Skriker, slår dig själv, men inget, absolut inget kan rädda dig. Lägger dig i badkaret för vatten, det hjälper en stund, sedan somnar du. Vaknar och känner dig lugn, smärtan är borta. Men så fort du reser dig väller den in igen. Du tvingar dig att duscha, samtidigt som du gråter, hungern och huvudvärken för brist på sömn börjar även kännas av. Du tvingar i dig mat, samtidigt som du vill spy upp allt. Sedan drogar du massa tabletter, dricker varmt och väntar. Väntar på att smärtan skall avta för att sedan komma tillbaka. Så känner jag två ibland tre gånger om månaden. Är det värt det? Är det verkligen värt? För just då ser döden ljusare ut. 

- Menstruationcyklen "

från min förra blogg!! Vill inte vara tjej, det är inte värt det. bajskukbannanfitta



1 W.W


STRANGER! If you, passin, meet me, and desire to speak to me.
Why should you not speak to me?
And why should I not speak to you?

W.W


godmorgon





Virgin Suicides


Har haft en lugn och underbar lördag, avslutade den med att titta på film med min bror. En underlig film som jag lånade av Astrid då vi ej hann se den igår. Den ligger också högt rankad. Ja, jo... har en sån efter film känsla. Är även lite rädd för mitt eget rum, de thar jag inte varit på ett bra tag. Kanske för allt såg så öppet ut, så inträngande, öppet för allmänheten. Konstigt, så exposed... Lite utav, fan
alltså varje familj har sitt eget lilla liv, varje människa bor innanför ett område, där händer allt för denna person...
nej vågar nog inte gå in djupare, kommer skrämma mig själv inklusive andra.


you're not promised tomorrow






Lund


Lund, den lilla staden lund. Kommer nog aldrig få nog utav Lund, jävligt älskvärd stad. Finns absolut ingen bättre känsla än att åka tillbaka till Lund när man han varit utanför. Även om bara för en dag eller kväll. Den speciella känslan då tåget/bussen kör in mot Lund igen. Natten bestod utav massor av intressanta snack, mycket gott, musik och allt underbart livet kan bjuda på, tårar, skratt allt! Men är återhemma och det är skönt. Nu lyssnar jag på kent och borde förbereda mig för att åka till Stadsbiblan för möta vera och nikki...


Höör är faktiskt en mysig by


Sitter i höör hos Alliz, med Katz, Astrid och Nellie, det luktar brända pepparkakor, underbar musik, bakas, läser skvaller tidningar, skvallrar. Och stora koppar glögg, vi bjuder in julen till detta land åter en gång, det är underbart... åh snart skall vi titta på filmer.


underbart







Just nu kan jag enbart drömma om att kunna ´befinna mig där....

yeaaa



Känslan när man hittar en gammal låt, en låt som man en gång älskat!!!!!!! En låt som en gång betytt mycket, eller en låt man länge letat efter. Men framförallt en låt man kan nynna på men inte kommer ihåg vilken. JA just den känslan!!!!!!!!!!!!!!!!!! åhhhhhhhh. Eller då man enbart hittar tillbaka till en gammal låt.


you actin' kinda shady



Ibland får jag en jätte bra idé, och så skiner jag upp av lycka. Är glad och måste dela med mig det för alla andra, men när jag säger det låter det helt fel, och ingen fattar.

nej, nu fattade ingen igen...
haha rupert

openhuz

Spyken hade öppethus idag, jag höll ett tal i aulan som jag skrev timmen innan jag höll det. Fast det kom nog mest från hjärtat, det var roligt. Framförallt att veta att man kan påverka och hjälpa elever för det var knappt ett år sedan man stod där själv och var en riktigt förvirrad människa, hade ingen aning, vill inte gå in på det, men nu är jag glad och nöjd. Skola som skola, men älskar verkligen det faktum att jag läser samhäll!!!

tick tack, tick, tack, tick.

tysta nätter, sömnlösa nätter. tick tack

Tisdag den 22/11

Vaknade utav för lite sömn samt lite nervoisitet inför ett muntligt samhällsprov i grupper på fem. Väl efter "provet" kände jag var det allt? Slet jag arslet igår natt för detta? aja, slutade efter samhällen runt halv tolv. Satt mig i stadsbiblan och studerade. Nu känns det skönt, underbart!! Jag och morsan har bakat och hon har köpt godis. Nu nalkas det tv/film och mys. Senare skall jag få ihop ett tal som jag skall hålla i aulan imorgon för alla 96 och deras föräldrar och lärare och allt. Känns som en fin dag, en som jag ville dela med mig utav. Konstigt nog.
Nu skall jag leta efter Lex!!!
och tack för era kommentarer, blir alltid, alltid lika glad!

åh

Denna talade direkt till mitt hjärta, kanske för att den påminner om dig. Någon alldeles speciell. En stor del av mig....

Jag tänkte

Kan man verkligen känna en annan person? Vad betyder ordet känna? Hur kan man veta att man känner en annan person? Genom att jag vet vem det är? Vad personen heter? Tycker om? Bor? Dess moral? Vad den gör på fritiden? När kan man säga att man verkligen känner en person? Hur känner man den då? För det är lätt att luras, det är lätt att spela en annan roll. Vara som man vet att andra vill att man skall vara. Men vad är det egentligen man tänker, vad är baktankarna i det man gör? För det vet ingen helt och hållet förutom en själv. För ofta finns de där, baktankarna. Målen. Vad är det en person verkligen/egentligen är ute efter? Vad vill denna? Med allt, din vänskap, förhållande, skola, livet?
Det går inte riktigt. Man kan inte vara säker på något. Man kan tro att man är säker, man kan tro att man är säker. Men det betyder inte att man är säker. För det finns alltid något litet man inte vet om en annan människa, vad? Det vet man inte. Ju djupare man kommer, desto läskigare är det. Kanske skall man bara släppa det? Och leva och acceptera det. Leva för nuet. Det är fint.

....................


Förstår snart inte meningen med denna blogg? Den har skapat ett beroende, en trygghet, något bekvämt, mitt, pålitligt, något som speglar mig, som hjälper mig. Men ändå, ändå kan jag ej skriva av mig helt. Allt jag skriver tycker jag, men skriver jag allt jag tycker? Det är som vänskap, som kärlek, som livet. Det kan vara fint, kan kännas tryggt, bekvämt och pålitligt. Men det är aldrig pålitligt. För det roliga tar slut. Så står man där med en öppen själ och väldtagen. En våldtagen och stulen själ...

Förödmjukande ord, försmärdliga. Smärta inombords, det ovetande. Ständigt sökande. Förträngande, svepskälen, lidande. Plågorna. Assistera. Lida. Leva. Finnas.

People help the people






haj


Tror mig lite cool va? Nu skall jag dralla tralla.


Fredag den 19/11


Ok, är nu hemkommen från Norrdagen och en lång promenad efter. Första gången jag sitter som publik, har jag alltid vart bland de som står på scenen. Det kändes underligt... sorligt men ändå inte helt fel. Saknar enbart känslan av att stå på scenen. Men det var underbart att titta på de små söta oskyldiga och nervösta osäkra sexorna. Sedan blev jag tagen av vissa som var sjukligt grymma! Nu skall jag börja fixa mig, dress up? Födelsedagsmiddag sedan iväg en fin saknad vän som skall ha en fest hos sig. Får se hur mycket jag orkar ikväll.


Breaking Dawn part 1

Här sitter jag en fredag och studerar, känner mig högligen ambitiös! Börjar även bli förkyld, känner sakta av febern det har jag absolut inte tid för denna helg. Med doftljus, kaffe, lussebullar (ja tänka sig, redan!) och honung är jag i fullgång med skrivandet. Snart skall jag ta mig in till stan för att titta på den fjärde filmen utav Twilight, Breaking Dawn (hur kan man ha missat det?) Nej men jag och Johanna har en tradition att vi varje år skall titta på de på bio tillsammans, så iår igen! Det är jävligt sjukt att detta är fjärde året, kommer ihåg första året då vi var småungar och hoppades innerligt på att kunna komma in, åldersgränsen, då var vi enbart tolv ynka år! Tiden rinner iväg... Så då får vi se, fyran var min favorit! Nu skall jag återgå.

.



"No need to cherish luxuries cause everything come and go. Even the life that you have is borrowed, cause your not promised tomorrow. So live your life as if everyday gonna be your last. Once you move forward can't go back. Best prepare to remove your past."

- A



I spoke into his eyes


Gammalt inlägg från min så kallade "dagbok", som blev skriven min gamla blogg och till denna.. sida (?)



" 17.50,  28 Juli 

Vart skall jag påbörja allt detta? När slutade jag upp med allt detta? Ty er fina, det är svårt att förklara, dagarna de rinner iväg, solen börjar avdunsta, regnet tar sin plats. Massor utav regn, ännu mer regn, det ljuva ljudet utav regndroppar som studsar, landar på fönstret. Bob Dylan i högtalarna, tankarna i huvudet ger känslan utav en underbar höstdag, en söndag. Men är hösten redan kommen? Så tidigt som i slutet av juli månad? Det känns då inte rätt. För många soltimmar har ej jag fått, icke så många som jag önskar. Men hösten är min favorit årstid, visste ni det? Alla underbara färger, färger gör världen vacker, svartvitt är underbart. Det har hänt mycket sedan sist. Jag har slutat jobba då har man tid, tid till att sova, hela dagen, ända in till sen- eftermiddag. Nu skall jag läsa, lyssna på regnet i min underbara säng, men först skall jag lyssna färdigt på Bob. Jag återkommer, det är ett löfte, jag återkommer med alla händelser. 

17.58" 

- kommer ihåg denna dag, kommer ihåg. Ni kanske inte förstår, men det gör jag.



Couleur café, que j'aime ta couleur café.





När min underbara syster var i Lund.



nostalgi

åh,¨
det är nostalgiskt.
den känslan
det är en jävlar unik känsla.
en känsla
tomhet, kärlek, saknad, hat, sorg, glädje
man återföds
återföds
återföds till den person man en gång var
problemen man förr haft
lösta och olösta
fåniga seriösa
sorliga, roliga
med de känslorna men en gång hade
enbart en låt
och allt är tillbaka
konstigt
samtidigt självklart
men ändå bizart
nostalgi
ja det är fint
?

do you want our swag? zorry it'z n0t f0r sale










Zå djevla cûûÛûûLa brudar_95


I will never fall


Livet har sin gåta, sin egna mening. Man växer i livet. Folk vill dig ont, folk vill dig gott. Men var medveten om vart du har de. Kör ditt eget race, var med de som gynnar dig. Släpp de andra. Let go, let the wind blow. För du är du, och de som vill vara dig kommer misslyckas. De är sorliga, titta ner och du kommer att se de titta tillbaka, fast upp till dig. Sanningen kommer alltid fram.

Du kan om du vill, du vill så du kan



Ja, jag drog mig till skolan idag, var i skolan och var faktiskt aktiv. Vi fick en del gjort på båda grupparbeten jag haver. Jag kan säga att jag har jävligt mycket plugg, men man får leva med det. Istället för att sitta och plocka ut allt det negativa med det och "Åhhhhh vettu så mycket plugg jag har" "jag vet inte vart jag skall blrja" "Jag hatar plugget" Så sätter man sig ner och tar tag i det. Planeranr. En sak i taget, inget är omöjligt. Oftast är det så att man själv har dålig planering. Gör man ej det man skall på lektionerna blir högen med böckerna större hemma. Så är det! Så lär det förbli. (skriver nog detta för att få det bekräftat för mig själv också) Så nu skall jag påbörja hållbarutvecklings-uppsattsen, sätta historia redovisningen imorgon, samt skriva motionen (jag vet jävligt coolt) Sedan skall jag påbörja min engelska recension imorgon och ta uti med franskan. Japp welcome to my life darling! Har skrivit en hel del om plugget nu, kanske för det har mest påverkan på mig, utgör stor del utav mitt liv just nu. Så till fina kompisar om jag inte svarar/kan ha kontakt till veckan måste ni själva ha förståelse. För nu prioriterar jag skolan. Och skall enbart fixa kaffe och choklad såklart sen är jag done to start.

När kom denna plötsliga vändningen? Imorse samt i början av skolan kvävdes jag, kände oro, kände stress, kände hat, kände ilska, kände sorg. MEn på vägen hem var jag stolt, så jävla stolt att jag klarade mig, att jag faktiskt kom, var närvarande var aktiv även om jag mådde som en skithög. Så när jag gick hem i mörkret runt halv fem med musik i hörlurarna mådde jag relativt fint. Gillar det faktum att det börjar mörkna, det är så mysigt. Det kanske återkommer, men just nu hinner jag inte tänka på hur jag mår psykiskt, haj!


fuck

alltså fuckkkkkkkk verkligen fuckkkk. Vaknade nyss och jag börjar nu. JAg vet inte vad som händer med mig, helt seriöst. DEtta fungerar inte, verkligen inte. Jag är så besviken på mig själv. Kan börja gråta vilken stund som helst. Ligger sömnlös om kvällarna, vaknar för sent på dagarna. Men jag sköter mitt plugg, men jag måste sköta hela cirklen. Skall äta duscha och gråta i duschen. Och lära dig en läxa. För detta var absolut sista gången PUNKT slut. Sen skall jag plugga och sen dra till skolan.

je suis très fatigue

Je beaucoup d devoirs à faire... je suis faitgue

sömnen anropar

Hemma efter Bella Carellis avskedsfest, ja fester är som de är, kaos och katastrofa. Men träffade massa gamla vänner fyfan vad skönt det var! Många saknade och efterlängtade vänner. Kontaken skall så tillbaka... vilket jag ändå är sämst på. Ninette sover där uppe, sött nu skall jag också sova, vet inte varför jag skriver detta... menmen

superwoman

Det är fredagskväll, sitter hemma med en kopp kaffe och gott käk och studerar. Ja, jag skriver en uppsatts om renässansen och Leonardo Da Vinci just nu iaf. Har tre uppsattser att få gjorda denna helgen, samt hinna med min kompis avskedsfest Bella alltså Bella Carelli som flyttar till Norrköping, sorligt som satan, nej tillbaka. Så självklart nu måste jag återvända och skriva skriva skriva. Japp så ser min helg ut. MEn jag fixar det, kompis ingen pan1k you can do it! Förövrigt så skrev jag matteprovet idag och naturkunskapsprovet igår, kändes grymt bra hoppas resultaten också är grymt bra... h3h3 kram!

Let go, let the wind blow









s.a



"Fly från sitt ansvar är som att fly från sig själv
Vill du läka dina sår får du ta dig i kragen"


- s.a



SKOLARBETE



Förstår inte hur mycket plugg man kan ha. Denna veckan har jag naturkunskaprov, matteprov, hållbarutvecklingsuppsatts, historia uppsatts, engelska ett helt nytt projektarbetes skit samt en engelska novell/saga och inte nog med det historia redovisning. Kan man ha en bättre planering kanske?!?!?! Är förbannad. Nej nu skall jag lugna ner mig, ta mig samman och få det gjort...


wops



wopsidopsiiiiiiknoppsi försov mig idag, vågade inte dra till skolan (det finns en tjock fet historia med min idrottslärare) MEn jag lovar, innan jag lade mig hade jag planerat, du SKALL vakna en timme innan, äta mycket och ta den och den bussen. Men hörde inget utav alla min mijlontals alarm jag hade. Så jag vaknar osm vanligt 10minuter innan vi börjar. Nu har jag kommit in i en sömnlös fas. Jag lägger mig relativt tidigt men jag vaknar flera gånger om nätterna vilket förstör otroligt mycket. Så jag bad mamma sjukanmäla mig så har strottsat runt här. Pluggat till Naturkunskapsprovet imorgon, kan det! Yey, får ta och plugga till matte provet nu. Hejppp efter detta från och med imorgon skall jag aldrig mer komma försent, nu är det skrivet offentligt också, proo! Skall äta chips  och choklad med mamma och leka med katten, underbart att bara hänga runt i ett nästan romt hus.



.........



you're not that ugly, it's just that your inside makes your outside terrible. Otherwise your ok.



is she pretty on the inside?








Måndag



Lyzznar på Timbuktu och har Naturkunskap!! Det är måndag, grått i skolan som vanligt, underbart att vara tillbaka (?) not... Men igår fick jag veta att vi har D-dag imorgon, finemang, underbartttttttttttttttttttt. Då skall jag studera eller? Haha. Ok slutar om 3 minuter. Min hjärna är seg idag, hinner inte med allt som händer. En lektion till sen är jag hemma, by3!


söndag



Vilken zöndag, trög zom alla zöndagar är, fazt zköna bortsätt från allt plugg zom väntar. Är hemkommen och zkall baka zemlor med mina zyzkån! Zen zkall jag plûgga zom zatan i gatan! Hajjjjjjj



oh sweet home



"Borta bra men hemma bäst" Så är det verkligen. Tänk er att gå genon stadens gator från en fest. Du känner hur tunga ögonlocken är, då man enbart vill blunda, lägga sig ner i en skön säng och sova. När kroppen sviken och bara känns alldeles för jobbig att bära på, de 100 tons tunga benen som måste vara i rörelse, förbruka din engeri om sådan finns, samtidigt som magen kurrar av hunger. Kanske lite för mycket alkohol som försöker ta sig ur kroppen på olika vis. Och inte för att tala om huvudvärken. Har man då fint umgänge kan det unterlätta situationen, förutom om man känner "Shutafuck up"  inte för att det är fel på människorna, om sådant ej är fallet. Då man helt enkelt vill vara med sig själv. Eller om man är själv och har den stora rädslan inombords. Då det är helt tomt och stilla och vartenda litet som sker hörs högt. Då man hela tiden vänder sig om för att man är rädd, rädd för att man är tjej med en fitta och någon kan våldta en. Fast samtidigt är det så att de flesta våldtäckterna sker inomhus, men det gör inte så att rädslan minskas eller försvinner. Den finns och kommer alltid finnas där. Och så blir man ännu argare då man man att varför skall jag sitta hemma, eller inte våga gå ut för någon inte kan hålla snoppen inne. Detsamma med våld och killar och alla. Men har man musik försvinner rädslan, åh vad skönt det är att lyssna på musik. Men om ipoden dör. Då jävlar, då är det hemskt. Ok men när sen, åh känslan när man väl är inne igen, hemma. Home sweet home, ingen bättre plats än hemma. Inne i värmen, i det trygga huset. Med en fylld mage sätter sig ner och skriver av sig lite (om fallet är så.) Och när man är extremt trött och bara känner hur skönt det skall bli att få blunda. Och slänger av sig alla kläder och somnar. HAr man då en extremt mysig katt som jag har. En som springer till ytterdörren så fort jag stiger in, kramar om en (ja på sitt sätt) och håller en sällskap och som min lilla ungeebebis somnar vid fötterna, underbart.

Vad långt detta blev! Läz om du vill, om du inte vill läza mycket text är man på fel sida.
Och tack för dina fina komentarer mariam, uppskattar de alltid!



Vilja



Du är chef över livet,  du har en kund och det är Du.
- Phil McGraw



Klockrent, så jävla klockrent. Kan inget annat än att fullständigt hålla med de orden. Vi styr själva vårt liv, vi väljer vår framtid, vr morgondag hurdan vi vill att den skall se ut. Vi väljer vad vi gör samt vilka vi är. Det finns ingenting som är omöjligt. När vi hade ett sammarbete, olika gymnasieskolor på mejeriet om mänskligarättigheter var det en man vid namn Navid som höll en extremt bra uppvärmning/inledning till arbetet. HAn sade något i form av " Vad betyer omöjligt? Finns det något sådant?" Nej, för ingenting är omöjligt, däremot är allting möjligt. JA vi kan! "Yes we can" Vi kan göra allt vi vill, fast enbart, enbart om vi har vår vilja med oss. Har vi ej vår vilja kommer vi aldrig att lyckas. Någon sorts vilja måste finnas. För med den är du stark, med den kan du klara precis vad som helst. Så glöm inte bort att alltid bära på din vilja!




o.w



Det finns mycket som vi skulle kasta ifrån oss om vi inte vore rädda för att andra skulle plocka upp det.
-Oscar Wilde



Well hello there sexy






Sängs



Somnade medan jag läste Love Story igår. Meningen att jag skulle vakna tidigt. Men icke sa nicke. Nu skall jag ut på lite äventyr, skall hinna med allting idag, blir spännande. Nu måste jag packa skit mycket. Och kommer inte skriva något förrän imorgon, om jag överlever detta nu...  Känns lite läskigt och inte veta vilka ni alla är, ni har ökat en del, menmen. Nu skall jag lyfta på mitt feta arsle. Have a good day typ.



Saker jag tycker om att göra

 

Lite Fina saker i mitt liv

  •  Titta på deppiga/bra Filmer
  • Läsa hur många böcker och hur länge som helst
  • Känna mig för ful för att bry mig och bara dega
  • Lyssna på skit hög och bra musik
  • Drömma mig bort, till kärlek och paris
  • Ta på mig läppstift och känna mig sexig utan utgång
  • Fotografera samt titta på fina foton, redigera
  • Åka bräda, ska fan ut snart och göra det
  • Vara med mig själv.
  • Promenera i parken under hösten sen komma in i värmer och dricka varmt
  • Äta massa choklad och dricka gott Kaffe
  • Sitta på Café
  • Vakna helt ensam i huset, sätta på hög musik och dansa runt
  • Umgås med mina mysiga småsyskon/storesyskon
  • Titta på gamla filmer och serier, få barnkänslan igen
  • Bara gråta, låsa in mig och gråta
  • Måla, åh, måla ingenting och allt
  • Prata med mig själv
  • Faire du shopping (shoppa)
  • Stå på scen, skåderspela
  • Förmedla tankar och känslor

 


Café au lait




Happ då haver systern min åkt hem till sitt eget lilla ställe. Och snart åker hon till Irland, lilla livsnjutare. Slutade väl med att vi tjaffsade, vilken disskution vi hade... fyfarao, haha farao(kungen) Aj nu skall jag resa mig upp och fixa till mig en aning, adjöken sade fröken. Btw bilden är från när vi satt på café au lait, de har cp god café au lait.


RSS 2.0